Få nemt råd til julegaverne i år

Få nemt råd til julegaverne i år

Plejer du at have svært ved at få råd til at købe de julegaver, du skal købe, og bliver din familie kun større og større, har vi her et par gode tips til, hvordan du i år nemt kan få råd til at købe de julegaver, du nu engang skal købe. Det første tip er dog at genoverveje, hvor mange du skal give gaver til. Er der nogen i din familie, der er ved at være for store til at få gaver, eller behøver du at give gaver til hele familien, eller bør du i stedet bare fokusere på at købe gaver til den nære familie, som du skal holde jul med?

Find rullegardiner til mørklægning til dør her.

Hvis du gerne vil have flere penge at købe gaver for, kan du først og fremmest begynde at budgetterer med denne udgift i løbet af året. På den måde kan du jo fx lægge 300 kroner til side hver måned til køb af julegaver. På den måde har du allerede en ganske fint opsparing til netop køb af julegaver, når vi kommer til december måned. Det er i hvert et par tusinde kroner, du ikke skal hive ud af din løn for december måned, hvilket jo kan ende med at række langt. Så find ud af hvor mange penge du plejer at bruge på julegaver hvert år og gå i gang med at lægge penge til side hver måned, så du har sparet nok penge sammen til gaver i december måned.

Hvis du ikke har andre muligheder for at finde penge til gaver, kan det også være en løsning for dig at låne penge til dem. Men det bør du kun gøre, hvis du er sikker på, at du har mulighed for at betale af på lånet igen i det nye år. Har du svært ved at betale en gæld tilbage, er det ikke den bedste idé at gå i gang med at låne. Men det er nu et fint supplement til dig, hvor pengene bare lige er gået skævt, og som ikke har problemer med at afdrage på lånet igen fra januar af.

Sidst men ikke mindst kan du også tænke lidt over, hvor store gaver du giver. Måske skal du give lidt mindre gaver i år? Det betyder jo ikke, at du er nødt til at give dårligere gaver. Du kan sagtens være mere kreativ med gaverne og stadig give nogle rigtig gode gaver, som din familie bliver utroligt glade for. Det er jo tanken, der tæller, når det kommer til gaver, og derfor er det også værd at overveje at skrue lidt ned for gavebudgettet, da du ikke behøver at ruinere dig selv, bare fordi du gerne vil give gaver ud til din familie til jul.

Vil du give stofpersienner til jul, finder du stofpersienner på tilbud her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *