Køb din juletræsfod her

Homeshop

DGA Juletræsfod

Plantetorvet

Juletræsfod op til 3m træer

Juleeventyr

Juletræsfod i metal

Davidsen Byggemarked

5-stjernet juletræsfod

Når du om julen inviterer juletræet indenfor, står det flottest, hvis det ikke står og vakler. Derfor er det nødvendigt med en stabil og god juletræsfod, som sikrer, at dit juletræ står smukt og oprejst. En juletræsfod er et af de mest essentielle praktiske ting, du skal bruge til juletræet. Find en juletræsfod her på siden, så dit juletræ kan stå rankt og stabilt til julen, både når det skal pyntes, når det skal pynte, og når der skal danses om det.

 

Ingen jul uden et juletræ

Julen er traditionernes tid, og i Danmark pryder vi hjemmet med et smukt juletræ og pynter det. Egentlig kan traditionen om juletræet spores tilbage til det sydlige Tyskland, hvor man i 1500-tallet finder en del historier om juletræet.

I 1605 nævnes juletræet af en ukendt forfatter, og først i 1800-tallet begyndte borgerskabet virkelig at tage det til sig som en tradition, der hørte julen til. I mange hushold er der ingen jul uden et juletræ i stuen – og her har I naturligvis brug for en robust og stabil juletræsfod. Måske din gamle juletræsfod har set bedre dage? En juletræsfod kan holde i mange år, men der kommer også et tidspunkt, hvor det er tid til udskiftning.

 

Et stabilt og smukt juletræ til hjemmet

Juletræet står fast i mange danske hjem om julen, og for mange er juletræet forbundet med nostalgi og tradition. Mange har traditioner omkring at pynte træet sammen og har måske en hel oplevelse med det hver jul. Men juleglæden er størst, hvis juletræet står stabilt, så det ikke vakler eller vælter. Tænder man levende lys i træet, kan det endda virkelig gå hen og blive farligt uden en god juletræsfod til at holde træet rankt. En god juletræsfod er den perfekte investering til hjemmets julepynt og -udstyr.

 

Diskrete juletræsfødder med stabil styrke

En juletræsfod kan godt være diskret, så den ikke danner blikfang under træet, der gerne skal stråle og tiltrække opmærksomheden. Måske du ønsker en juletræsfod, der er meget beskeden? Du behøves ikke udelukkende at vælge din juletræsfod ud fra funktionalitet. Du kan også medtænke design og vælge en diskret juletræsfod, når du går på opdagelse i sortimentet. En juletræsfod behøves ikke at forstyrre indretningen eller træets pragt – du kan finde en juletræsfod, der udelukkende gør den arbejde: nemlig at holde træet stabilt fast.

Et stabilt juletræ er ligeledes vigtigt, når du begynder at pynte træet og tilføje ekstra vægt. Du ønsker sikkert også at skåne sine julekugler og andet juletræspynt, der kan være skrøbeligt. Find en diskret og robust juletræsfod i udvalget allerede i dag.

 

En juletræsfod i den rette størrelse

Folk har forskellige præferencer, når det kommer til størrelsen af juletræet. Har du et mindre hjem, ønsker du måske heller ikke at optage for meget plads med et stort træ. Men et stort juletræ kan også være fedt og nærmest majestætisk, når det står rankt og højt i hjemmet og lyser og glimter med al sin pynt. Når du kigger efter en juletræsfod til hjemmet, så overvej gerne, hvor stort et juletræ du skal have.

Nogle juletræsfødder er berettiget til juletræer på 2 meter, mens andre kan holde juletræer helt op til 3 meter. Den rigtige størrelse juletræsfod er vigtig, når det gælder om at have et juletræ, der står sikkert i hjemmet. Derudover skal du naturligvis tjekke, at stammen på dit juletræ kan være i juletræsfoden, og at det ikke er for tykt.

 

Sæt dit juletræ sikkert i juletræsfoden

Når I har fundet det perfekte juletræ til hjemmet, skal det sættes stabilt og godt fast i juletræsfoden. Mange kender irritationen, der opstår, når man ikke kan få juletræet til at stå lige i juletræsfoden. For at få træet til at stå smukt og rankt, er det en god idé at skære et stykke af stammen af, så stammen er hel lige. Det er desuden altid fornuftigt at fjerne en skive af stammen, da det kan være med til at holde træet friskt og grønt i længere tid.

For at lave et lige snit, kan du rulle tape omkring stammen, indtil du har dannet en lige kant, som du kan skære efter. Det er også en god idé at fjerne de nederste grene, så der er omkring 10-15 cm for neden, hvor det kun er stamme. Så har du mere plads til at montere træet i foden – og derudover er der bedre plads til alle de gaver, der skal placeres under træet.

 

Juletræsfødder til kunstige juletræer

I dag vælger flere et kunstigt juletræ frem for et rigtigt træ. Det kan også være en fordel, da du f.eks. ikke skal bøvle med et træ, der står og fælder i stuen. Du skal heller ikke tænke på at smide dit træ ud, hvis det er kunstigt.

Du kan også bruge en juletræsfod til et kunstigt juletræ, og det kan være med til at skabe illusionen om et ægte træ. Et kunstigt juletræ kan også være et mere bæredygtigt valg, da det kan bruges om og om igen. Mange kunstige juletræer ser i dag også meget virkelighedstro ud, og du kan fuldende dette med en flot juletræsfod, som du kan finde her på siden.

 

Juletræsfod i træ

En juletræsfod i træ er populære i mange danske hjem om julen, da det også giver et meget naturligt og traditionelt udtryk. En juletræsfod i træ med krydsfacon, er en af de helt gammeldags modeller, der stadig vinder hjerter hos mange. En juletræsfod i træ med krydsfacon giver et diskret og gammeldags design, og det er ofte en af de billigere modeller, man kan finde inden for juletræsfødder. Juletræsfoden i træ er nem at montere, men modellen egner sig bedst til de mindre juletræer. Ønsker du en mere stabil juletræsfod i træ, er det også muligt at finde en række af andre designs.

 

Trip Trap juletræsfod for elegance

Et stilfuldt hjem kræver en stilfuld juletræsfod, og her er Trip Trap juletræsfod (nu kaldet Skagerak) det perfekte supplement til en stilfuld juleoppyntning. Med en Trip Trap juletræsfod får du ikke bare et lækkert design, men også en praktisk juletræsfod.en  Trip Trap juletræsfod er udstyret med cylinder til at holde stammen fast, rank og stabil.

Da cylinderen er vandtæt, er det desuden muligt at vande sit juletræ i en juletræsfod fra Trip Trap, så træet holder sig frisk i længere tid. Med en hvid Trip Trap juletræsfod får du et minimalistisk og elegant design, der samtidig står godt fast og sikrer et stabilt juletræ. En hvid juletræsfod kan være et smukt modstykke til juletræets mørke stamme. Derudover kan du gøre ekstra ud af din juletræsfod ved at placere den på et smukt juletræstæppe. En anden smuk juletræsfod fra Trip Trap er deres Bejset juletræsfod i et smukt og naturligt træmateriale.

 

De mange fordele ved en juletræsfod

Med den rette juletræsfod til juletræet er der flere fordele at hente. I kan danse rundt om træet uden bekymring for, at det skulle kæntre. Ligeledes kan træet pynten uden, at du bliver nervøs, fordi det vakler. Du kan ligeledes justere juletræet i juletræsfoden, så det står lige og skarpt til festlighederne. En juletræsfod kan også være dekorativ med det rette design. Med en juletræsfod med vandbeholder er det desuden muligt at holde træet friskt flere dage i streg.

 

Udendørs juletræsfod

Skal du have et juletræ til at pynte i haven eller andre steder udenfor, anbefales det, at du anskaffer dig en udendørs juletræsfod. En juletræsfod til udendørs brug skal holde til hårdere vilkår, og især i december er der meget nedbør, der kan gøre skade på materiale, der ikke er lavet til at være udenfor. En udendørs juletræsfod i galvaniseret metal kan med fordel anvendes, hvis du ønsker et godt materiale, der holder i mange år. Et udendørs juletræ kan være hyggeligt at byde folk velkommen med, og det kan også pynte i haven, hvor det glæder dem, der går forbi. Skal juletræet placeres i jord, kan du også bruge en juletræsform med spids, der kan placeres i jorden som et spyd. Det kan f.eks. bruges, hvis man ønsker at placere et juletræ på græsplænen med en diskret bund.

 

Hold juletræet smukt længe med juletræsfod med vandbeholder

Stil og design er en ting at forholde sig til, når du vælger juletræsfod. Mange danskere er vilde med juletræsfødder lavet af træ, da det er et meget traditionelt og hyggeligt udtryk. Men ønsker du at holde dit juletræ smukt i mange dage, så kan en juletræsfod med vandbeholder af plastik være et bedre valg. Du kan overveje, hvor længe juletræet skal stå oppe i jeres hjem, før du tager stilling til, om der er behov for vand til træet. En juletræsfod med vandbeholder er smart, hvis du gerne vil gerne vil have dit juletræ i en længere periode. Træet holder sig nemlig friskt og grønt i længere tid, hvis det gives vand. Et smukt juletræ kan være hyggeligt at have i hjemmet i mange dage.

 

Sådan passer du godt på dit juletræ

Hvis du ønsker at kunne nyde dit juletræ så mange dage som muligt, er du gøre nogle få ting, der gør en forskel. Her er det f.eks. praktisk at vælge en juletræsfod med vandbeholder. Herved gives træet fugt, og det kan holde sig friskere og flottere i længere tid. Derudover kan det være en god idé at sørge for at holde træet væk fra varmekilder.

Står juletræet tæt på f.eks. en radiator eller en brændeovn, så tørrer det hurtigere ud, hvilket også øger brandfaren, hvis du har levende lys på træet. Inden du sætter juletræet i din juletræsfod, er det en god idé at skære et lille stykke af stammen. Her laver du nemlig et friskt snit, så træet har nemmere ved at optage vandet fra juletræsfoden.

Du kan desuden få mere ud af dit juletræ, når du skal til at kassere det. Ofte kan nogle af de mere friske grene bruges til at beskytte andre planter mod kulde i vintermånederne, og stammen kan tørres og skæres ud, hvis du har brug for brænde til brændeovnen – eller hvis du kender andre, der kunne bruge det. Du kan lige så godt udnytte træet fuldt ud, så der går mindst muligt til spilde.

Et stort udvalg af juletræsfødder online

Gå på opdagelse i vores store oversigt, hvor du finder et stort udvalg af forskellige typer af juletræsfødder. Hvad enten du foretrækker en juletræsfod i metal, plastik eller træ, så kan du finde det via vores side. En juletræsfod, der passer til din stil og indretning, er det perfekte og nødvendige udstyr til juletræet. Måske du leder efter en juletræsfod, der passer til din øvrige julepynt?

Du kan via vores side finde et stort udvalg af juletræsfødder i mange forskellige designs, som f.eks. en trip trap juletræsfod eller en juletræsfod med vandbeholder.

 

 

 

 

Læs mere »

DGA Juletræsfod Easy-look Grøn - 34x10x34cm- 21641010 Juletræsfod easy-lockPasser til stamme med dia.: 3-13cmMax højde på træ: 2,2mVandtab på 3,1L Specifikationer: Varenummer -2115741 Mærke -Det Gamle Apotek Produkttype -Juletræsfod Længde -34

Læs mere »

Smuk juletræsfod i sort fra Ferm Living Den smukke juletræsfod fra Firm Living giver dit juletræ en solid base, så dit træ bliver stående hvor du sætter det. Den solide juletræsfod har et enkelt design, som passer ind i ethvert hjem. Foden har 5 skruer, s

Læs mere »

Smuk juletræsfod i messing fra Ferm Living Den smukke juletræsfod fra Firm Living giver dit juletræ en solid base, så dit træ bliver stående hvor du sætter det. Den solide juletræsfod har et enkelt design, som passer ind i ethvert hjem. Foden har 5 skruer

Læs mere »

Smuk juletræsfod i grå fra Ferm Living Den smukke juletræsfod fra Firm Living giver dit juletræ en solid base, så dit træ bliver stående hvor du sætter det. Den solide juletræsfod har et enkelt design, som passer ind i ethvert hjem. Foden har 5 skruer, så

Læs mere »

Juletræsfod i bambus - 780-070 Elegant juletræsfod i bambus fra NORDIC WINTER til kunstige juletræer op til 210 cm’s højde. Foldes let ud og fastlåses med metal pind. Træet spændes fast med de 3 medfølgende fingerskruer. Når julen er omme, foldes foden

Juletræsfod i metal
Pris: 148,00  
Læs mere »

Juletræsfod i metal til at spænde juletræet fast i. Foden passer til træstammer på op til 8 cm i diameter. Selve fodens diameter er 58 cm, og den er med små plastfødder. Mål: Diameter på foden: 58 cm Fremstillet i metal.

Læs mere »

JuletræsfodSmart og funktionel juletræsfod, der gør det let at montere juletræet.Du kan fylde juletræsfoden med vand, så dit træ holder sig flot længere.Stammeomkreds: op til 14 cm.Vandindhold: 5,5 literDimension: 40 x 40 x 19 cm. Juletræsfod op til 3 m.

Læs mere »

JuletræsfodSmart og funktionel juletræsfod, der gør det let at montere juletræet.Du kan fylde juletræsfoden med vand, så dit træ holder sig flot længere.Stammeomkreds: op til 14 cm.Vandindhold: 5,5 literDimension: 40 x 40 x 19 cm. Juletræsfod op til 3 m.

Metal juletræsfod i sort
Pris: 309,00  
Læs mere »

Metal juletræsfod i sort med en højde på 11 cm. Foden måler 45 cm i bredden og har et hul på 9 cm i diameter til stammen.

Læs mere »

Sørg for at dit juletræ står sikkert på gulvet med Star fra House Doctor. Juletræsfoden er lavet af jern med en pulverlakeret finish og har 12 takker, der skaber et raffineret look. For at placere træet skal du blot løsne skruerne, sætte træet i og stramm

Læs mere »

Stjerneformet metal juletræsfod i rød med en højde på 12 cm. Foden måler 47 cm i bredden og har et hul på 9 cm i diameter til stammen.