Køb dine juletræslys her

Satana

Trådløs juletræslys med Motiver

PlusLED

Trådløse LED stearinlys

Magasin

Hånddyppede juletræslys

NORU

Dyppede Kertelys

Hvis der er noget, som virkelig pynter på et juletræ, er det uden tvivl lysene. Det er den pyntegenstand, der virkelig gør hele træet komplet. I gamle dage anvendte man levende lys til formålet. De blev placeret rundt omkring på træets grene. Som du måske kan forestille dig, kom der ofte til at gå ild i træet. I dag er de elektriske juletræslys heldigvis opfundet. Derfor har du mulighed for at få dit juletræ til at lyse op, uden at være bekymret for, om der går ild i træet.

Juletræslys til alle smage og præferencer

Her på siden har du mulighed for at vælge blandt flere forskellige slags lys. Vi ved nemlig, at ikke to hjem er ens. Derfor skal du også have mulighed for at vælge de lys, der passer bedst til dit juletræ og dit hjem. Her på siden kan du derfor vælge blandt flere forskellige juletræslys, blandt andet:

  • Lyskæder
  • Enkeltstående lys uden kæder
  • LED lys
  • Konventionelle pærer
  • Lys, der ligner ægte stearinlys
  • Lys, der ligner små stjerner

Nogle af lysene er bedst egnet til indendørs brug. Andre er bedre egnet til udendørs brug. Og nogle af typerne er egnet til begge dele. Derfor bør du helt klart også kunne finde en type, der egner sig til netop dine behov.

Vælg en flot juletræskæde til dit juletræ

Du kan blandt andet vælge blandt flere flotte juletræskæder til dit træ. Som navnet antyder vil lysene være placeret i én sammenhængende kæde. På den måde kan du let sno kæden rundt om træet. Afhængig af hvilken model du har valgt, kan du knipse lysene fast på nogle enkelte grene rundtomkring.

Både en indendørs juletræskæde og en udendørs juletræskæde er en god idé. Hvis ét af lysene skulle falde ned fra sin gren, vil kæden stadig sørge for, at lysene bliver hængende. Kæderne fås desuden i forskellige varianter, så du kan vælge blandt små lys, der mere ligner en lille prik eller stjerne. Eller du kan vælge en lyskæde, hvor lysene ligner ægte stearinlys.

Vælg blandt flere forskellige mærker

Når du skal købe juletræslys, har du også mulighed for at vælge blandt flere førende mærker inden for juletræspynt. Blandt andet kan du vælge at købe dine lys fra Georg Jensen. Hvis du derfor foretrækker et specifikt mærke, har du mulighed for også at erhverve dig nogle juletræslys fra samme brand.

Fordelen ved at købe lys fra nogle af de mere anerkendte mærker er, at disse juletræslys ofte har en bedre kvalitet. Det betyder også, at lysene ofte vil holde i længere tid. Det gør det også til en mere bæredygtig investering, når du vælger at købe juletræslys fra et brand, der er kendt for sin høje kvalitet.

Undgå besværlige kæder med trådløse juletræslys

Hvis du synes, at det er besværligt at skulle stå og filtre kæden med juletræslys ud år efter år, findes der en anden løsning til dig. Du kan nemlig få trådløse juletræslys. Her er der slet ingen kæder. I stedet påsætter du blot de stearinlyslignende juletræslys enkeltvis på træet. Når du gerne vil tænde lysene, sker ved hjælp af en fjernbetjening eller på selve lysene. Det er også sådan, at du slukker lysene igen.

Hvis du vælger en fjernbetjening, kan den tænde og slukke for alle lysene på én gang. Med nogle fjernbetjeninger har du også mulighed for at skrue op og ned for lyset. På den måde kan du få præcis den lysstyrke, som du ønsker. Det giver dig rig mulighed for at tilpasse juletræslyset til lige præcis dit hjem.

Det er en pæn og enkel løsning, hvor du helt slipper for at anvende nogen form for kæde. Du bestemmer helt selv, hvor mange lys du gerne vil bruge til dit træ. Juletræslysene kører på batterier, så du har mulighed for at anvende lysene igen og igen i mange år fremadrettet.

Hvis du gerne vil have en mere bæredygtig jul

Julen koster som bekendt mange penge. Derfor er det også mange mennesker, der leder efter nemme måder, hvorpå de kan spare lidt penge omkring julen. Eller måske bare gøre julen lidt mere bæredygtig. Hvis du er én af dem, kan du overveje at anskaffe dig LED lys til dit juletræ.

LED står for Light Emitting Diode. Det er med andre ord en diode, hvilket betyder halvleder, som udsender lys. Fordelen ved denne form for lys er, at dioden ikke afgiver særligt meget varme. Det gør lyset strømbesparende i forhold til mere konventionelle belysninger såsom enten glødepæren eller halogenpæren. Disse former for lys anvender tit kun 10% af strømmen til rent faktisk at lyse. De resterende 90% bliver derimod anvendt til at varme pæren.

Du kan derfor vælge juletræslys med LED lys, hvis du gerne vil have en billigere og mere bæredygtig jul. Her får du et lys, der skal anvende mindre strøm for at lyse ligeså klart som mere almindelige pærer.

Sådan udvælger du det rigtige juletræslys

Når du gerne vil købe juletræslyde, skal du beslutte dig for, om du gerne vil have en lyskæde, eller om du i stedet gerne vil have enkelte lys uden nogen sammenhængende kæde. Hvis du vælger en lyskæde, skal du være sikker på, at kæden har den rette længde. Du skal naturligvis kunne nå rundt om træet nogle gange, men du ønsker omvendt heller ikke, at du står tilbage med flere meter kæde, som ikke rigtigt kan være på træet.

Hvis du ikke vil have en kæde, skal du beslutte dig for, om du ønsker lys, der bliver tændt på selve lyset. Eller om du i stedet gerne vil have lys, der alle er fjernstyret af den samme fjernbetjening?

Dernæst skal du beslutte dig for, hvordan lysene skal se ud. Skal de ligne ægte stearinlys? Eller skal de være små stjerner? Det er helt op til dine personlige præferencer. I nogle hjem vælger de også at kombinere begge dele.

Du skal også beslutte dig for, om du ønsker lys med mere almindelige pærer, eller om det i stedet skal være energibesparende LED lys.

Derfor skal du købe dine juletræslys via vores side

På vores hjemmeside kan du i ro og mag sidde og udvælge det pænt, som du gerne vil have til dit juletræ via vores store oversigt over de bedste produkter fra de bedste forhandlere. På den måde slipper du for at skulle ind i en fysisk butik midt i al juleshoppingen for at købe pynt – og har et stort udvalg ét sted.

 

 

 

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.