Juletræsstjerne

Her bliver du guidet til valg af juletræsstjerne. Find andre kategorier herunder – eller læs videre længere nede på denne side om juletræsstjerner.

Køb din juletræsstjerne her

ModernHouse

The Oak Men Juletræsstjerne

Home Sweet Home

House Doctor Juletræsstjerne

Juleeventyr

Juletræsstjerne i guld

Magasin Georg Jensen

Juletræsstjerne fra Georg Jensen

I Danmark har vi tradition for at sætte en stjerne øverst på juletræet. Faktisk vil flere mennesker nok påstå, at juletræet slet ikke er færdigpyntet, før stjernen er kommet på toppen. Stjernen symboliserer Betlehemsstjernen. Derfor er det også en vigtig del af julepynten. Hvis ikke den allervigtigste på selve juletræet.

Vælg blandt flere forskellige juletræsstjerner

Hvis du gerne vil købe en juletræsstjerne, har du mulighed for at vælge blandt flere forskellige. Blandt andet kan du vælge blandt:

  • Stjerner af guld
  • Stjerner af sølv
  • Stjerner i hvidt
  • Stjerner med lys
  • Stjerner af træ

Der er derfor rig mulighed for at udvælge en stjerner, der passer til både dit hjems udtryk og så dit øvrige julepynt.

Flere anerkendte mærker

Når det kommer til julepynt, har du mulighed for at vælge blandt flere forskellige prisklasser og mærker. Hvis du er glad for æstetik og høj kvalitet, forhandler vi også den velkendte Georg Jensen julestjerne. Den skønne julestjerne giver dit juletræ et flot prik over i’et. Derudover sørger den høje kvalitet også for, at du kan anvende stjernen igen og igen i flere år. Det er ikke usædvanligt at julepynt fra Georg Jensen bliver nedarvet gennem flere generationer. Derfor er det også en god og bæredygtig investering.

Hvorfor anvender vi en julestjerne til juletræ?

Julestjernen repræsenterer Betlehemsstjernen. Det er den stjerne, der eftersigende ledte de vise mænd frem til Jesusbarnet i Betlehem. I Danmark anvender folk næsten kun en julestjerne til toppen af deres juletræ. Men i andre lande er det ligeså almindeligt, hvis ikke mere almindeligt, at sætte en engel øverst på træet. Det gjorde en del hjem også engang herhjemme.  

Nogle satte også en stork øverst på træet. Storken skulle så repræsentere fødselsfesten for Jesus. Grunden til, at man valgte storken, skyldtes at man fortalte børnene, at de var kommet med storken. Ligesom mange i dag også placerer en stork uden for hoveddøren, når nogen har født et barn.

Juletræsstjerne med lys

Hvis du gerne vil have et juletræ, der skinner lidt ekstra, kan du vælge en juletræsstjerne med lys. Som navnet antyder, vil der være lys i stjernen. Det varierer fra model til model, hvordan lyset er placeret. Nogle stjerner har blot ét simpelt lys øverst. Andre har flere lys placeret inden i selve stjernen. Uanset hvilken model du vælger, får du en spektakulær og anderledes stjerne, der giver træet et flot og magisk lys.

Du kan vælge blandt juletræsstjerner med almindelige pærer og LED-lys. Derfor har du også mulighed for at vælge en julestjerne, der ikke anvender særligt meget strøm. Det kan være en stor fordel under julen, som ellers er kendt for netop at være dyr og ikke særlig bæredygtig.

Sådan udvælger du den rigtige topstjerne til dit juletræ

Når du gerne vil købe en juletræsstjerne, skal du først være klar over, hvilken slags materiale du gerne vil have. Skal stjernen være fremstillet af guld eller sølv? Eller måske plastisk eller træ?

Du skal også beslutte dig for, hvilken farve stjernen skal have. I Danmark er de mest typiske farver til en juletræsstjerne enten guld, hvid, rød eller grøn. Men måske vil du gerne have en helt anderledes farve?

Designmæssigt kan du også vælge blandt flere forskellige typer. Der er både de helt klassiske stjerner, og så findes der også mere abstrakte fortolkninger af julestjernen. Det er naturligvis dine præferencer, der afgør hvilken model, der er bedst.

Du skal også overveje, om du gerne vil have lys inden i din stjerne. I Danmark er det et relativt nyt koncept, at der er lys inde i stjernen, men det er en egenskab, der virkelig kan give hele dit juletræ et flot udtryk.

Hvis du gerne vil have lys i din juletræsstjerne, skal du også overveje, hvilken belysning du gerne vil have. Flere og flere foretrækker LED-lys, fordi de er mere energibesparende. Derimod anvender konventionelle pærer op til 90% af deres energi på blot at opvarme pæren. Derfor kan LED-lys i din julestjerne være en nem måde at spare penge på under julen.

Du skal naturligvis også sikre dig, at stjernen passer til dit juletræ i størrelsen. Det er ærgerligt at være nødt til at klippe for meget af træet af for at kunne få plads til julestjernen på toppen.

Hvis du gerne vil vælge bæredygtigt

Det er ingen hemmelighed, at du i dag kan vælge julepynt i alle farver, størrelser, former og kvaliteter. Derfor kan det også være fristende at blot købe din juletræsstjerne i en discountbutik uden videre omtanke. Men hvis der er noget, som julen ikke just bliver rost for, så er det bæredygtigheden.

Derfor kan det også være en god idé at anskue din juletræsstjerne som en investering. Sagt med andre ord, kan det ofte godt betale sig at vælge julepynt fra anerkendte mærker. Her vil julestjernen ofte være af mere slidstærk kvalitet. Derfor kan du anvende julestjernen igen og igen. Faktisk er det ikke usædvanligt, at julestjernen bliver nedarvet fra generation til generation.

Derfor er det også en god idé at tage dig tiden til at pakke din julestjerne godt ind, når du er færdig med at bruge den. På den måde kan du sikkert opbevare stjernen, indtil det igen bliver tid til at finde den frem.

Køb din juletræsstjerne hos Juletraespynt.com

Hos Juletraespynt.com står vores søde og juleglade personale altid klar til at vejlede dig, hvis du måtte have nogle spørgsmål. På vores side har du nemlig mulighed for nemt at finde den rigtige juletræsstjerne til både dit juletræ og dit hjem.

Når du bruger vores side, har du mulighed for at vælge blandt et bredt sortiment af julestjerner. Og det bedste af det hele er, at du kan sidde derhjemme med en god kop gløgg og gennemgå stjernerne i ro og mag. Når du finder den helt rigtige, kan du bare bestille den hjem hos den specifikke forhandler.

Det er den perfekte løsning, hvis du gerne vil undgå at skulle ud i al den trængsel og alarm, der er forbundet med juleshopping. Du slipper også for ventetiden i lange køer i din alt for varme vinterjakke.

Læs mere »

Intet juletræ er komplet uden sin topstjerne, og med Capella fra House Doctor bliver dit træ storslået. Stjernen er utrolig alsidig, og du kan derfor kombinere den med et væld af farver og juleornamenter. For en mere underspillet stil kan du dekorere træe

Læs mere »

Intet juletræ er komplet uden sin topstjerne, og med Capella fra House Doctor bliver dit træ storslået. Stjernen er utrolig alsidig, og du kan derfor kombinere den med et væld af farver og juleornamenter. For en mere underspillet stil kan du dekorere træe

Læs mere »

Trækvogn mini rød - Maileg Mål:B: 18,5, H: 24, L: 18,5 cm. Materiale: Metal Flot juletræsstjerne af metal fra Ib Laursen. Topstjernen består af to stjerner sat inden i hinanden og med et super fedt antikt messinglook. Perfekt til juletræet med pynt

Juletræsstjerne guld
Pris: 95,00  
Læs mere »

Juletræsstjerne guld. Topstjerne til dit juletræ, der helt sikkert vil glitre og funkle hele natten. Nem at sætte på træet. Mål: H: 24 cm, B: 18 cm, D: 5,5 cm Pakket med 1 stk.

Læs mere »

Mål: B: 17,5 cm, L: 0,2 cm, H: 31 cm, Materiale: Metal Enkel juletræsstjerne fra Ib Laursen. Juletræsstjernen er lavet af metal med zink finishi et enkelt og stilrent design.

Juletræsstjerne sølv
Pris: 95,00  
Læs mere »

Juletræsstjerne sølv. Topstjerne til dit juletræ, der helt sikkert vil glitre og funkle hele natten. Nem at sætte på træet. Mål: H: 24 cm, B: 18 cm, D: 5,5 cm Pakket med 1 stk.

Pearl Juletopstjerne
Pris: 399,00  
Læs mere »

Et smukt juletræ fortjener en smuk stjerne på toppen. Denne juletræsstjerne er lavet i messingbelagt metal. Det klassiske og tidløse design vil gøre den til en favorit til juletræet år efter år. Holderen kan tages af stjernen, så stjernen kan hænges op

Læs mere »

Topstjerne med lys. Fantastisk hyggelig og skøn topstjerne i messing med indbygget varmhvidt LED lys til toppen af træet.Giver et super dejligt lys på toppen.Topstjernen har indbygget timer, så den vil lyse i 6 timer og være slukket i 18 timer. TImer-f