Køb dine julekugler her

Magasin Georg Jensen

Julekugle fra Georg Jensen

Stokværk

Broste Copenhagen - Albert

Coop

Det Gamle Apotek julekugler

Dollarstore

100 Julekugler i Bronze

Julekugler og glaskugler kan næsten ikke forestilles at undværes på juletræet, når det står og pynter i stuen til december. Julekugler er klassisk julepynt, der både kan bruges på træet og som ophæng andre steder i hjemmet, som f.eks. loftet eller i vinduet. Når december rammer Danmark, så finder du julekugler i de fleste danske hjem – og her kan der ofte være en god blanding af gamle, arvede og nye julekugler. Mangler du julekugler til at sætte den rette julestemning i hjemmet? Så kan du via vores side finde et stort udvalg af julekugler i diverse farver, størrelser og designs.

 

Intet juletræ uden julekugler

I julen navigeres vi af de traditioner, vi kender fra vores tidligere jule. Mange har tradition for sammen at pynte juletræet, så det står klar til at blive danset om, når datoen rammer den 24. Meget pynt er traditionelt at pryde juletræet med – og her er julekugler en klar favorit og klassiker blandt danskerne. Nogle dekorerer juletræet med julekugler, der er nedarvet gennem generationer, og andre skal til at købe deres første julekugler til hjemmet.

Det kan også være charmerende at lave et mix mellem moderne og gamle julekugler. Du kan pynte dit træ, lige som du vil. Men der er nok god garanti for, at du gerne vil have julekugler på træet.

Intet juletræ uden julekugler
Intet juletræ uden julekugler

 

Historien om julekuglerne

Men hvordan har man fundet på, at der skal hænge glaskugler på træet, når det er jul? Traditionen kan spores helt tilbage til Tyskland, hvor fortællingen om juletræet også stammer fra. Som start var det ikke som sådan julekuglen, der var fokus på. Det var i stedet for diverse former for glaspynt. Det kunne f.eks. forestille klokker, engle, fugle og andet. Der gik dog ikke længe, før julekuglen blev det mest populære glaspynt at pryde træet med.

Det skyldes, at julekuglerne både var billigere at fremstille og billigere at købe. Derfor kan man sige, at julekuglen blev det mere folkelige glaspynt, som mange brugte – og stadig bruger – til at pynte hjemmet med til jul. Som julekuglerne begyndte at blive mere masseproducerede, var det muligt at anskaffe sig mange flere og forskellige slags. Julekugler har ligeledes været influeret af folket og historien igennem tiden. Under verdenskrige begyndte flere og flere danskere f.eks. at pryde deres juletræer med røde og hvide julekugler, som skulle være et symbol på Dannebrog.

 

Julefigurer som glaspynt på træet

I dag er det stadig muligt at finde glaspynt til træet, der ikke er formet som kugler. Et juletræ uden julekugler er svært at forestille sig, og hertil er andet glaspynt et perfekt supplement til juletræspynten. Du kan finde et hav af forskellige figurer til at kombinere med dine julekugler her på siden.

Inspiration til julefigurer som glaspynt på træet

Astronaut i hvid og sølv

Isbjørne brødre

Hello Kitty

Leopardbaby i guld

Julefigurer som glaspynt på træet
Julefigurer som glaspynt på træet

 

Julekugler i alverdens farver og størrelser

Julekugler kan have flere faste pladser i hjemmet, når du begynder at pynte op til jul. Julekugler bruges først og fremmest som pynt på juletræet, men kan også pryde hjemmet og tilføje til julestemningen andre steder. Små julekugler kan med fordel bruges i juledekorationer, som mange også har tradition for at lave i december.

Visse farver forbindes med julen, som f.eks. grøn og rød. Find derfor grønne eller røde julekugler her på siden for at følge julens traditionelle farver. Men der er ingen regler for, hvordan du vælger at kombinere farverne på sine julekugler. Find et udvalg af julekugler i mange forskellige størrelser og farver her på siden.

 

Julekugler i forskellige materialer

Julekugler fås ikke kun som glaskugler, men kommer i mange forskellige materialer. Find blandt andet julekugler i plastik, keramik, papir, strik, porcelæn eller andet her på siden. Julekugler i plastik kan være smart i hjemmet, hvor der er små (og måske vilde) børn. Splintrer en glaskugle først, kan det også være skarpt, og her skal du være forsigtig, hvis der er børn til stede. Julekugler i plastik eller andet skånsomt materiale kan derfor være at foretrække for børnefamilier.

 

Julekugler med navn

Julekugler findes i mange forskellige designs, og ønsker du en personlig og unik julekugle til hjemmet, kan julekugler med navn være det rette valg. Du kan selv vælge navnet, der skal pryde julekuglen, og her kan du f.eks. vælge at lave en julekugle med dit eget navn, eller du kan forære en julekugle til en, du holder af, hvor modtagerens navn står skrevet på kuglen.

Julekugler med navn er f.eks. ofte populære hos nybagte forældre, der gerne vil have et minde om barnets første jul. Ligeledes kan det være en sød kæresteidé, hvis du skal pynte op sammen med sin kæreste i det nye hjem, I har fået sammen. Ligesom du selv kan vælge navnet på julekuglen, er det også muligt at vælge mellem forskellige skrifttyper, så du kan få lige det udtryk, du ønsker dig.

Hos Kære Børn kan du købe Baby Art julekugler. Dvs. julekugler som du kan sætte dit eget aftryk på. Det kan dermed være en julekugle med navn eller julekugle med håndaftryk eller præcis hvad du selv finder på.

Baby Art julekugler
Baby Art julekugler

Du kan også købe julekugler med print hos Verksted. Du kan dermed få printet præcis den tekst du ønsker. Måske vil du have børnebørnenes navne på julekugler på juletræet eller måske skal du holde fest og bruge julekugler som bordkort? Mulighederne er mange med disse flotte julekugler.

Find her røde julekugler med navn

Find her grønne julekugler med navn

Find her sølv julekugler med navn

Find her roseguld julekugler med navn

Julekugler med navn
Julekugler med navn

 

Sjove julekugler

De seneste år har danskerne også været vilde med at pynte hjemmet op med sjove julekugler til jul. Hvis du kan lide julepynt, der er lidt anderledes, og som måske også kan få folk til at grine, så kan sjove julekugler være det perfekte supplement til din samling af julepynt. Der er så meget i julen, der er ens, og derfor kan det være sjovt med julekugler, der er lidt anderledes. Med sjove julekugler kan du pynte et træ, du ikke finder lignende i andre stuer.

Det kan også være sjovt at blande den klassiske julepynt med sjove julekugler for at gøre det hele mere humoristisk. Er der børn i familien, vil de helt sikkert også synes, at det er sjovt med noget julepynt, der er anderledes. Online finder du et hav julekugler af forskellige og sjove julekugler til juletræet. Det kan f.eks. være julekugler, der forestiller forskellige figurer, madvarer eller andet. Gå på opdagelse, og find ud af det!

Inspiration til sjove julekugler

Nerfgun Elite

Sort controller til spillekonsol

Burger

Rulleskøjter

Sjove julekugler
Sjove julekugler

 

Julekugle med billede

Med en julekugle med billede kan du få en hel unik og personlig julekugle, der ikke findes i andre hjem. En julekugle med billede er f.eks. populært at give til bedsteforældre, hvor de vil elske tanken om, at deres barnebarn hænger på juletræet og pryder det. Ligeledes kan en julekugle med billede være perfekte til de nybagte forældre, der gerne vil forevige mindet om deres barns første jul. En julekugle med billede kan være den perfekte jule- eller adventsgave, eller du kan lave en til dig selv. Nogle synes f.eks., det er sjovt at have en julekugle med et billede af deres kæledyr eller partner.

 

Julekugler med lys

Julekugler med lys kan skabe ekstra hyggestemning i hjemmet til jul. I julen er der generelt meget fokus på hyggelig belysning, og det kan man også have brug for i vintermånederne, hvor det er koldt og mørkt udenfor. Julekugler med lys giver lidt ekstra liv til julepynten i hjemmet, og disse kan f.eks. hænge i vinduet, hvor de kan lyse op. Nogle julekugler med lys fås endda med fjernbetjening, så det er nemt at tænde og slukke, når du går til og fra hjemmet.

Et eksempel på julekugler med lys er denne LED-lyskæde med 10 julekugler. Du skal bare isætte 2 stk. AA batterier, så er du klar. Fås i både sølv, guld og hvid. Ganske smukt.

LED-lyskæde med 10 julekugler
LED-lyskæde med 10 julekugler

En anden mulighed er denne LED-lyskæde med 20 julekugler med et snefnug påtrykt. Du skal bare isætte 3 stk. AA batterier, så er du klar til et flot hvidt julelys.

LED-lyskæde med 20 julekugler
LED-lyskæde med 20 julekugler

 

Julekugler fra Royal Copenhagen

Er du til stilede og elegante julekugler, kan Royal Copenhagen julekugler være det perfekte valg til hjemmet. Køb f.eks. Royal Copenhagen julekugler med det ikoniske musselmalede design, vi alle kender fra det populære mærke. Samler du på julepynt fra Royal Copenhagen, eller har du andre ting fra producenten, er Royal Copenhagen julekugler det oplagte valg til juletræet og hjemmet. Julekuglerne fra Royal Copenhagen passer perfekt ind i det moderne og stilede hjem, men det kan også sagtens fungere godt i sammenspil med den ældre julepynt, du måske også bruger til at pynte op med til jul.

Inspiration til julekugler fra Royal Copenhagen

Royal Copenhagen grankogle

Royal Copenhagen Mejse

Julekugler fra Royal Copenhagen
Julekugler fra Royal Copenhagen

 

Sådan opbevarer du dine julekugler

Julekugler og andet glaspynt er selvsagt skrøbeligt og skal derfor passes godt på, når det pakkes væk efter jul. Julekugler af andet materiale kan naturligvis også tage skade, men de opbevares nemt i en kasse uden tryk for at bevare deres struktur. Du kan med fordel bruge tomme æggebakker til at opbevare de julekugler, der er lavet af skrøbeligt materiale, som f.eks. glas, porcelæn eller keramik. Har du store julekugler, som skal opbevares, kan du bruge bobleplast eller stof til at beskytte med, inden de pakkes ned.

 

Julekugler på tilbud

Jagter du julekugler på tilbud, kan du også være heldig at finde det i vores oversigt. Julen er langt fra billig i forvejen, så der er ingen, der har noget imod et godt tilbud i julen. Se allerede nu, hvad du kan finde af julekugler på tilbud i vores oversigt, og husk at holde øje med siden for at følge med i nye tilbud. Du kan sagtens finde smukke julekugler i god kvalitet til en fair pris – og du kan få det til en næsten uretfærdig billig pris, hvis du finder julekugler på tilbud her på siden. Skal du i gang med at købe din første julepynt, kan det også være en idé at kigge efter tilbud – for du kan hurtigt få brug for meget pynt, når hele huset skal pyntes op til jul.

Gå på opdagelse i vores store oversigt af de flotteste julekugler, og bliv klar til at modtage julen med den rette pynt!

Læs mere »

Delightful Plum Kalkmaling som binder på træ, metal, plast, glas, læder, stof, lertøj m.m. Fortynd kalkmaling med vand og mal et mere udvasket look på grankogler, julekugler eller andet fra naturen du kan bruge til dekoration. Delightful plum er en kanon

Delightful Plum kalkmaling
Pris: 199,00  
Læs mere »

Delightful Plum Kalkmaling som binder på træ, metal, plast, glas, læder, stof, lertøj m.m. Fortynd kalkmaling med vand og mal et mere udvasket look på grankogler, julekugler eller andet fra naturen du kan bruge til dekoration. Delightful plum er en kanon

Læs mere »

Flotte julekugler i rød med mønster, i form af hvide hjerter. Tåler at børnene taber dem på gulvet, meget holdbare. VedligeholdelseAftøres blot med en fugtig klud. Materiale : Papmache, holdbart.Mål : 4 cm i diameter.Mærke : Ib LaursenRelatere

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er Et

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er Et

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er Et

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er Et

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

De Sjove Julekugler Fra Vondels Er Decembers Helt Store Hit Og Er Perfekt Til Dig, Der Er Lidt Træt Af De Traditionelle Julekugler. Vondels Laver Julekuglerne i Sjove Former Og Farver Og Er Desuden Alle Unikke, Da De Er Mundblæst Og Håndmalet.Denne Er En

Læs mere »

Mål: H: 18, L: 18, B:9 cm, Materiale: Metal Rigtig fint hjerte lavet af tråd, messingfinish fra Ib Laursen. Hjertet kan åbnes så du kan pynte det indvendigt med alt fra kogler og mos, til en lyskæde og små julekugler. Hæng det på din hoveddør med en

Julekogler - Rosa malva
Pris: 25,00  
Læs mere »

Julekugler rosa malva til ophæng og dekoration.

Læs mere »

Mål: Dia:8 cm. Materiale:Papmaché Super fin julekugle fra House Doctor, Mache, i en skøncreme farve. På julekuglen er der med vandfarve malet røde bær oggrønne grene og derefter har kuglen fået lak. Julekuglerne gir en rigtig hyggelig stemning o

Læs mere »

Mål: Dia:5 cm. Materiale:Papmaché Super fin julekugle fra House Doctor, Mache, i en skøncreme farve. På julekuglen er der med vandfarve malet røde bær oggrønne grene og derefter har kuglen fået lak. Julekuglerne gir en rigtig hyggelig stemning o

Læs mere »

Mål: Dia:5 cm. Materiale:Papmaché Super fin julekugle fra House Doctor, Mache, i en skøngrøn farve. På julekuglen er der med vandfarve maletfine lyse grene og derefter har kuglen fået lak. Julekuglerne gir en rigtig hyggelig stemning og et lidt

Læs mere »

Mål: Dia: 8 cm. Materiale:Papmaché Super fin julekugle fra House Doctor, Mache, i en skøngrøn farve. På julekuglen er der med vandfarve maletfine lyse grene og derefter har kuglen fået lak. Julekuglerne gir en rigtig hyggelig stemning og et lidt h

Læs mere »

Mål: Dia:5 cm. Materiale:Papmaché Super fin julekugle fra House Doctor, Mache, i en skønneguld, røde og koral farver. På julekuglen er der med vandfarve maletfineblomster og derefter har kuglen fået lak. Julekuglerne gir en rigtig hyggelig ste

Læs mere »

Mål: Dia:5 cm. Materiale:Papmaché Super fin julekugle fra House Doctor, Mache, i en skøn mørk lilla farve. På julekuglen er der med vandfarve malet røde bær og hvide grene og derefter har kuglen fået lak. Julekuglerne gir en rigtig hyggelig stemning

Læs mere »

Mål: Dia: 8 cm. Materiale:Papmaché Super fin julekugle fra House Doctor, Mache, i en skøn mørk lilla farve. På julekuglen er der med vandfarve malet røde bær og hvide grene og derefter har kuglen fået lak. Julekuglerne gir en rigtig hyggelig stemning

Læs mere »

Mål: Dia: 8 cm. Materiale: Glas Lækker julekugle af glas, Star fra House Doctor. Julekuglen har en dyb og finbordeauxfarve og med snefnug i sølv glimmer limet på. Brug julekuglerne på dit juletræ - det er rigtig flot at mikse dem med andet julepynt

Læs mere »

Mål: Dia: 8 cm. Materiale: Glas Lækker julekugle af glas, Star fra House Doctor. Julekuglen har en skøn grønfarve og med snefnug i sølv glimmer limet på. Brug julekuglerne på dit juletræ - det er rigtig flot at mikse dem med andet julepynt eller kugle

Læs mere »

Mål: Dia: 8 cm. Materiale: Glas Lækker julekugle af glas, Star fra House Doctor. Julekuglen er af klar glasog med snefnug i sølv glimmer limet på. Brug julekuglerne på dit juletræ - det er rigtig flot at mikse dem med andet julepynt eller kugler der o

Læs mere »

Mål: Dia: 6 cm, Materiale: plastik, velour, læder Denne bløde julekugle af velour fra Nordal er en moderne udgave af den klassiske julekugler og hænger i en fin lædersnor. Denlysebrune kugle er perfekt til dit juletræ sammen med lys, guirlander og a

Læs mere »

Mål: Dia: 6 cm, Materiale: plastik, velour, læder Denne bløde julekugle af velour fra Nordal er en moderne udgave af den klassiske julekugler og hænger i en fin lædersnor. Denlyse pink kugle er perfekt til dit juletræ sammen med lys, guirlander og a

Læs mere »

Tilbuddet er gældende så længe lager haves! Mål: H: 5 cm, D: 5 cm, Materiale: Metal Julekugle 2 stk. udstanset med gylden wire fra Ib Laursen. Julekuglerne er lavet af metal med zink finish i to forskellige mønstre. Du får 2 stk. for kr. 39,-

Læs mere »

Dette Er Et Par Super Flotte Julekugler Fra Speedtsberg. Julekuglerne Er Lavet i Glas, Og Vil Pynte Super Flot På Dit Juletræ, Din Troldegren Eller Et Andet Sted i Dit Hjem. Disse Julekugler Vil Med Garanti Skabe En Super Hyggelig Julestemning Hjemme Hos

Læs mere »

Dette Er Et Par Super Flotte Julekugler Fra Speedtsberg. Julekuglerne Er Lavet i Glas, Og Vil Pynte Super Flot På Dit Juletræ, Din Troldegren Eller Et Andet Sted i Dit Hjem. Disse Julekugler Vil Med Garanti Skabe En Super Hyggelig Julestemning Hjemme Hos

Læs mere »

Mål: H: 5,7 cm, D: 3,8 cm, Materiale: Fattigmandssølv Julekugle agern fra Ib Laursen i grå / taupe farvet fattigmandssølv. Se de mange smukke farver og vores store udvalg af julekugler under julekugler Julekugle agern taupe

Læs mere »

Mål: H: 5,5 cm, D: 3,8 cm, Materiale: Glas Julekugle i bordeaux kogle af Ib Laursen. Julekoglen er sød at have hængende på juletræet. Du kan sætte den sammen med nogen af vores andre søde julekugler fra Ib Laursen. Julekugle kogle bordeaux

Læs mere »

Mål: H: 5,5 cm, D: 3,8 cm, Materiale: Glas Julekugle i grøn/oliven kogle af Ib Laursen. Julekoglen er sød at have hængende på juletræet. Du kan sætte den sammen med nogen af vores andre søde julekugler fra Ib Laursen. Julekugle kogle olive

Læs mere »

Mål:B: 3,3, H: 4, L: 3,3 cm.Materiale: Glas Små skønne mini julekugler fra Ib Laursen. Kuglerne har en finbrændt brun farve og er mundblæstehvilket gør at variationer vil forekomme. De er rigtig flotte at hænge flere sammen på et juletræ, men er

Læs mere »

Mål:B: 3,3, H: 4, L: 3,3 cm.Materiale: Glas Små skønne mini julekugler fra Ib Laursen. Kugler har en finflaskegrøn farve og er mundblæstehvilket gør at variationer vil forekomme. De er rigtig flotte at hænge flere sammen på et juletræ, men er ogs

Læs mere »

Mål:B: 3,3, H: 4, L: 3,3 cm.Materiale: Glas Små skønne mini julekugler fra Ib Laursen. Kugler har en finklar farve og er mundblæstehvilket gør at variationer vil forekomme. De er rigtig flotte at hænge flere sammen på et juletræ, men er også perf

Læs mere »

Mål:B: 3,3, H: 4, L: 3,3 cm.Materiale: Glas Små skønne mini julekugler fra Ib Laursen. Kugler har en finrosa farve og er mundblæstehvilket gør at variationer vil forekomme. De er rigtig flotte at hænge flere sammen på et juletræ, men er også perf

Læs mere »

Mål:B: 3,3, H: 4, L: 3,3 cm.Materiale: Glas Små skønne mini julekugler fra Ib Laursen. Kuglerne har en finrødbrun farve og er mundblæstehvilket gør at variationer vil forekomme. De er rigtig flotte at hænge flere sammen på et juletræ, men er også

Læs mere »

Mål:B: 3,3, H: 4, L: 3,3 cm.Materiale: Glas Små skønne mini julekugler fra Ib Laursen. Kuglerne har en fin sølvfarve og er mundblæstehvilket gør at variationer vil forekomme. De er rigtig flotte at hænge flere sammen på et juletræ, men er også perf

Læs mere »

Mål: B: 3,3, H: 4, L: 3,3 cm.Materiale: Glas Små skønne mini julekugler fra Ib Laursen. Kugler har en fin vinrød farve og er mundblæstehvilket gør at variationer vil forekomme. De er rigtig flotte at hænge flere sammen på et juletræ, men er også perf

Læs mere »

Mål: Dia:10 cm, Materiale: plastik, velour, læder Denne bløde julekugle af velour fra Nordal er en moderne udgave af den klassiske julekugler og hænger i en fin lædersnor. Denlysebrune kugle er perfekt til dit juletræ sammen med lys, guirlander og

Læs mere »

Mål: Dia:10 cm, Materiale: plastik, velour, læder Denne bløde julekugle af velour fra Nordal er en moderne udgave af den klassiske julekugler og hænger i en fin lædersnor. Den lyse pink kugle er perfekt til dit juletræ sammen med lys, guirlander og

Læs mere »

Mål: Dia:10 cm, Materiale: plastik, velour, læder Denne bløde julekugle af velour fra Nordal er en moderne udgave af den klassiske julekugler og hænger i en fin lædersnor. Denlysegrønne kugle er perfekt til dit juletræ sammen med lys, guirlander o

Læs mere »

Mål: Dia: 6 cm, Materiale: plastik, velour, læder Denne bløde julekugle af velour fra Nordal er en moderne udgave af den klassiske julekugler og hænger i en fin lædersnor. Denlysegrønne kugle er perfekt til dit juletræ sammen med lys, guirlander og

Læs mere »

Mål: Dia: 6 cm, Materiale: plastik, velour, læder Denne bløde julekugle af velour fra Nordal er en moderne udgave af den klassiske julekugler og hænger i en fin lædersnor. Denmørke lilla kugle er perfekt til dit juletræ sammen med lys, guirlander og

Læs mere »

Mål: Dia: 6 cm, Materiale: plastik, velour, læder Denne bløde julekugle af velour fra Nordal er en moderne udgave af den klassiske julekugler og hænger i en fin lædersnor. Den mørkegrønnekugle er perfekt til dit juletræ sammen med lys, guirlander og

Læs mere »

Mål: Dia: 10 cm, Materiale: plastik, velour, læder Denne bløde julekugle af velour fra Nordal er en moderne udgave af den traditionelle og populære julepynt. Denvinrøde kugle er perfekt til dit juletræ sammen med lys, guirlander og andre ornamenter.

Julekugler glas
Pris: 40,00  
Læs mere »

Julekugler glas med mønster til ophæng. Glaskugler egnet til dekorationer, som pynt på træet og grene, og til bordpynt. VedligeholdelseAftørres blot, med en fugtig klud. Materiale : Glas.Mål : Højde 10,5 cm. Bredde 7 cm.Relateret kategori : Ju

Julekugler glas mellem
Pris: 50,00  
Læs mere »

Julekugler glas, i mellem størrelse, fra Nordal. Glaskugler egnet til dekorationer, som pynt på træet og grene, og til bordpynt. VedligeholdelseAftørres blot, med en fugtig klud. Materiale : Glas.Mål : Højde 13 cm. Diameter 12 cm.Mærke : Norda

Julekugler glas stor
Pris: 39,00  
Læs mere »

Store glaskugler fra Ib Laursen.. Julekugler i glas, egnet til dekorationer, som pynt på træet og grene, og til bordpynt. VedligeholdelseAftørres blot, med en fugtig klud. Materiale : Glas.Mål : Højde 13 cm. Diameter 10 cm.Mærke : Ib Laur

julekugler kogle
Pris: 49,00  
Læs mere »

Julekugler kogle i antique kul med guld. Dekorer flot julebordet, bland kugler med gran, på midten af bordet. VedligeholdelseAftørres blot med en næsten tør klud. Materiale : GlasMål : Højde 14 cm. Diameter 7,5 cm.Mærke : Chic AntiqueRelateret kate

Læs mere »

Mål: B: 3, H: 4, L: 3 cm. Materiale:Fattigmandssølv Du får en kasse med 9 skønne julekugler fra Ib Laursen, med forskellige mønstre i farverne pink, gylden gul og lyserød. Kuglerne er, med deres kraftige og flotte farver, med til at lyse hele juletræe

Læs mere »

Mål: B: 3, H: 4, L: 3 cm. Materiale:Fattigmandssølv Super finejulekugler lavet af fattigmandssølv fra Ib Laursen. Julekuglerne har flotte blomstermotiver malet på ogdu kan vælge mellem 3 farver: lilla,turkisblå og orange. Kuglerne er, med deres

Læs mere »

Mål: H: 13, L: 13, B:13 cm, Materiale: Metal Rigtig finkuglelavet af tråd, messingfinish fra Ib Laursen.Kuglen kan åbnes så du kan pynte den indvendigt med alt fra kogler og mos, til en lyskæde og små julekugler. Hæng den på din hoveddør med en l

Lilla julekugler
Pris: 39,00  
Læs mere »

Smukke store lilla julekugler til ophæng. Dekorativt julepynt, ophængt i køkken vinduet, eller på julebordet. VedligeholdelseAftøres blot med en opvredet klud. Mål : Diameter 10 cm.Mærke : I.C. LauringRelateret kategori : Se alt juletræspynt h

Læs mere »

Mål: L: 185 cm. Materiale: Metal Flot ranke med en masse småhjerter i 2 str. fra Ib Laursen.Ranken er1,85 meter lang og er dermed perfekt til juletræet, oghjerternes smukke rustikke messingfinish kan mikses med julekugler og andet juletræspynt,

Læs mere »

Mål: H: 4,3, Dia: 2,5, L: 100 cm. Materiale: Metal Flot ranke med en småklokker fra Ib Laursen.Ranken er1 meter lang og er dermed perfekt til juletræet, ogklokkernes smukke rustikke messingfinish kan mikses med julekugler og andet juletræspynt,

Læs mere »

Fin rød julekugle med hvide hjerter, med en smuk skinnende overflade. Egnet som pynt på grene eller bundet fast rundt om juleservietten. VedligeholdelseAftøres blot med en fugtig klud. Materiale : Papmache.Mål : 6 cm i diameter.Mærke : Ib

Sjove julekugler
Pris: 49,00  
Læs mere »

Sjove julekugler, hjerte i lilla antik look. Dekorativt julepynt, ophængt i køkken vinduet. VedligeholdelseAftøres blot med en opvredet klud. Mål : Højde 17 cm. Bredde 7,5 cm.Relateret kategori : Juletræspynt

Stone Grey kalkmaling
Pris: 49,00  
Læs mere »

Stone Grey kalkmaling, lys grå maling til vægge og møbler. Fortynd kalkmaling med vand og mal et mere udvasket look på grankogler, julekugler eller andet fra naturen du kan bruge til dekoration. Husk efterbehandling med voks, så dine ting bliver vandafv

Læs mere »

Mål: 500 cm. Materiale: Metal tråd Elegant metal tråd i en fin messing farve fra Ib Laursen. Du får en rulle 500 cm tråd som du kan bruge til at hænge julepynt og julekugler op med. Brug også metal tråden til små vedhæng til din juledekoration.